How do I make my highscore work?

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Mon Apr 04, 2016 11:31 pm

Message: Tiing can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hello Everyone,

I recently started tinkering with Construct2 and I can't wait to buy the full version soon!!
So far I haven't found out how I can fix my problem, even after watching a few vids about making highscores etc.

I would really want it to work and if there is anything else I should improve or do differently, please let me know!

Greetings Ting

http://www76.zippyshare.com/v/76NiaVg5/file.html
New to the game
B
7
S
2
G
1
Posts: 12
Reputation: 1,006

Post » Mon Apr 04, 2016 11:37 pm

Hi, please save the whole project as a single file (capx) and upload again

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Mon Apr 04, 2016 11:44 pm

Message: Tiing can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Oopsy, my bad~!

http://www68.zippyshare.com/v/BFVcRHuu/file.html
New to the game
B
7
S
2
G
1
Posts: 12
Reputation: 1,006

Post » Tue Apr 05, 2016 1:19 am

Line 18
Here you set the local storage to the TEXT "Score" !!!
Change it to the variable Score and you are ready to go

But you have to clear your local storage once before it works


In debug mode I just looked into what was stored and problem was solved.

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707

Post » Tue Apr 05, 2016 5:01 pm

I see! Thank you very much!! :D
New to the game
B
7
S
2
G
1
Posts: 12
Reputation: 1,006


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: Anonnymitet and 2 guests