How do I make select levels and save

Get help using Construct 2

Post » Tue Sep 13, 2016 9:41 am

Message: Leondr can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hi guys,
I been trying to put select level on my game but i failed.
https://www.dropbox.com/s/ra0t2buhxq5j7s8/selectlevel2.capx?dl=0
B
25
S
5
Posts: 22
Reputation: 1,351

Post » Tue Sep 13, 2016 9:56 am

Can you please specify what the problem is, simply saying you have failed isn't enough if you want assistance. It looks fine to me, I can select levels...
B
46
S
16
G
74
Posts: 2,097
Reputation: 44,203

Post » Tue Sep 13, 2016 10:15 am

plinkie wrote:Can you please specify what the problem is, simply saying you have failed isn't enough if you want assistance. It looks fine to me, I can select levels...

If close the game at the second level (click on red square) and refresh browser it wont load.
Second level will be blocked.
B
25
S
5
Posts: 22
Reputation: 1,351

Post » Tue Sep 13, 2016 10:20 am

OK so it's a problem with the saving of the game, someone will look at it and get back to you.
B
46
S
16
G
74
Posts: 2,097
Reputation: 44,203

Post » Tue Sep 13, 2016 11:51 am

Get rid of the 'trigger once' on event 4. It's triggering once only before it's had a chance to 'get' it from localstorage.
B
46
S
16
G
74
Posts: 2,097
Reputation: 44,203

Post » Tue Sep 13, 2016 1:44 pm

plinkie wrote:Get rid of the 'trigger once' on event 4. It's triggering once only before it's had a chance to 'get' it from localstorage.

thank you :)
B
25
S
5
Posts: 22
Reputation: 1,351

Post » Fri Sep 16, 2016 7:05 am

Message: Leondr can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
plinkie wrote:Get rid of the 'trigger once' on event 4.

I'm sorry to trouble,
how do I make for every level of individual frame?
Now I have 4 frame in animation.
Image
I tried different conditions but it's always work like that:
Image

Example:
https://www.dropbox.com/s/e2jeqnpe3mpvm ... .capx?dl=0
B
25
S
5
Posts: 22
Reputation: 1,351

Post » Fri Sep 16, 2016 8:17 am

I don't think your link is working.
B
46
S
16
G
74
Posts: 2,097
Reputation: 44,203

Post » Fri Sep 16, 2016 8:25 am

Message: Leondr can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
plinkie wrote:I don't think your link is working.

oh sorry
https://www.dropbox.com/s/e2jeqnpe3mpvmx6/selectlevel2.capx?dl=0
B
25
S
5
Posts: 22
Reputation: 1,351

Post » Fri Sep 16, 2016 8:34 am

I've added a line to one of the events that fixes it :
https://dl.dropboxusercontent.com/u/49548363/test4.capx
B
46
S
16
G
74
Posts: 2,097
Reputation: 44,203

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: amazingdream and 22 guests