How do I Make Sprite as my full layout background.

Get help using Construct 2

Post » Fri Jun 24, 2016 2:37 pm

Message: justin9 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hi,
I'm new to Construct 2 and having issues with using sprite as my background.
I've modified the layout to be 1280 x 720.
I've modified project window size to be 1280 x 720.
Then I've created a sprite of size 1280 x 720 and added it to the layout.
The problem is the image takes up half of the layout and the rest of the half is empty/blank. I tried a lot and still unable to figure the issue.
Please see the attached (google drive) capx file for reference.

https://drive.google.com/open?id=0B6hiBpYap4hVQWV0ODBsU0pqdDA

Appreciate your help in this regard.

thanks,
Justin
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Fri Jun 24, 2016 3:01 pm

I have no idea, the sprite is at the right size when i open the project.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Fri Jun 24, 2016 3:48 pm

Looks fine for me, do you run the latest Construct 2 version and the latest graphics cart driver?

Image
B
11
S
4
G
5
Posts: 74
Reputation: 3,435

Post » Fri Jun 24, 2016 4:30 pm

Message: justin9 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Yes I run the latest version of Construct 2. I've also included the screenshot on how it display for me. For some reason i see empty space and image resizes.

screenshot - https://drive.google.com/open?id=0B6hiBpYap4hVQWV0ODBsU0pqdDA

Can you guys let me know what is it that I'm doing wrong here ?
B
2
Posts: 2
Reputation: 154


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, igorfelga and 26 guests