How do I make sure a layout is the first loaded?

Get help using Construct 2

Post » Mon Sep 29, 2014 6:05 pm

Hello guys! :)

Here's some quick problem I have and I couldn't see any answer on the forum so sorry if it's a double post.

I made my game with a typical setting:

1: home screen and menu selection (player select one of the two options)
\-----2: game type A--- To different layouts
\-----3: game type B--- To different layouts

It played ok during all my tests, but once exported the game started on the level01 of the game type A, instead of the home screen/menu layout.

Is there anyway to manage the layout order so I can establish hierarchy to be sure the game start on the home screen? :?:

Thanks for the help!
B
7
S
1
Posts: 31
Reputation: 689

Post » Mon Sep 29, 2014 6:15 pm

In the project properties under project settings you can change the first layout..

change it from default to home screen..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Sep 29, 2014 7:53 pm

Thanks so much!
B
7
S
1
Posts: 31
Reputation: 689


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, duditon, Kermad, R0J0hound, yiuyiu6666 and 7 guests