How do I make text loop?

Get help using Construct 2

Post » Sun Sep 27, 2015 7:17 pm

Yes. I've went to set value and it doesn't let me choose a global variable.
B
6
S
1
Posts: 29
Reputation: 408

Post » Sun Sep 27, 2015 7:18 pm

Yes. And I tried to go to set value and it doesn't let me choose a global variable.
B
6
S
1
Posts: 29
Reputation: 408

Post » Mon Sep 28, 2015 7:44 pm

I tried timed event. Didn't work. :(
B
6
S
1
Posts: 29
Reputation: 408

Post » Mon Sep 28, 2015 8:04 pm

It doesn't seem to want to change the set no matter how hard I try.
Like, its almost as if the variable or text needs to be destroyed and recreated to work...
B
6
S
1
Posts: 29
Reputation: 408

Post » Mon Sep 28, 2015 8:16 pm

1.add Global Text Variable "ZombiText"
..add Global Number Variable "Phrase"=0

On start of Layout set ZombiText
Code: Select all
"Theirs a glimmer of hate in its vacant bleeding eyes.#A open sore shows maggots squirming.#I simply want the text actions to repeat."

pay attention!
after every phrase I put "#"


Image

Image

You can add more phrases...just use "#" as separator...
Image
B
65
S
23
G
7
Posts: 1,502
Reputation: 10,890

Post » Mon Sep 28, 2015 8:19 pm

I'll give this a shot. Thanks a lot. Super elaborate. :P
B
6
S
1
Posts: 29
Reputation: 408

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Rhindon, YoHoho and 23 guests