How do I make the condition: if on layout

Get help using Construct 2

Post » Thu May 07, 2015 10:41 pm

Hello,
I want to make a condition that states if on a certain layout change an variable,
I have looked and could not find a set condition,
Is there one or is there any other way to do this,
Thanks
B
8
S
3
G
2
Posts: 52
Reputation: 1,762

Post » Thu May 07, 2015 10:55 pm

Use the "Compare two values" condition from the system object and compare the system expression LayoutName (which gets the name of the current layout) against whatever name corresponds to the layout you want to check for.
Moderator
B
113
S
41
G
20
Posts: 1,586
Reputation: 19,116

Post » Sat May 09, 2015 12:39 pm

thanks
B
8
S
3
G
2
Posts: 52
Reputation: 1,762


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Artcadev, brunopalermo, lahbach and 14 guests