How do I move a locked object to a pre-determined position?

Get help using Construct 2

Post » Tue May 26, 2015 4:04 pm

I do not agree. Ashley &co must have good reason for not included this
B
245
S
39
G
15
Posts: 1,946
Reputation: 40,276

Post » Tue May 26, 2015 4:08 pm

Lordshiva1948 wrote:I do not agree. Ashley &co must have good reason for not included this


What are the reasons for not including him, @Lordshiva1948?
B
38
S
9
G
3
Posts: 257
Reputation: 4,318

Post » Tue May 26, 2015 6:42 pm

lukezero why don't you ask him? Are you lame or what? Why do you wish to have everything in your plate? Did your parents fed you everything at once or what?
B
245
S
39
G
15
Posts: 1,946
Reputation: 40,276

Post » Wed May 27, 2015 12:08 am

Lordshiva1948 wrote:lukezero why don't you ask him? Are you lame or what? Why do you wish to have everything in your plate? Did your parents fed you everything at once or what?


Hold on, @Lordshiva1948. No need to be rude. I just wanted to know the reason for the omission, since the plugin is very good and functional.

Peace.
B
38
S
9
G
3
Posts: 257
Reputation: 4,318

Post » Wed May 27, 2015 8:28 am

lukezero So sorry I should have not said that. I am sorry for hurting your feeling lukezero
B
245
S
39
G
15
Posts: 1,946
Reputation: 40,276

Post » Wed May 27, 2015 11:37 am

Lordshiva1948 wrote:lukezero So sorry I should have not said that. I am sorry for hurting your feeling lukezero


All right, buddy. I didn't lose HP in this little discussion. ^^
B
38
S
9
G
3
Posts: 257
Reputation: 4,318

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jasontoups and 1 guest