How do I multiplayer "ready" button

Get help using Construct 2

Post » Sat Nov 29, 2014 3:27 pm

i want to create ready button
when all players in lobby are ready play the game (go to layout)
how can i do this ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Mon Dec 01, 2014 8:51 pm

Refresh

plzz help my friends <3
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589

Post » Fri Dec 12, 2014 7:44 pm

refresh
heeelp :p
B
6
S
2
G
1
Posts: 32
Reputation: 589


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], LunaticCat and 2 guests