How do I Open a Capx.Autosave File?

Get help using Construct 2

Post » Fri Mar 14, 2014 5:44 pm

It worked!! You are awesome, Thank You!
B
4
S
1
Posts: 26
Reputation: 402

Post » Fri Mar 14, 2014 5:49 pm

You welcome. I have no clue what it is that make C2 do that but it has gotten me quite a few times.
B
23
S
4
G
2
Posts: 364
Reputation: 2,392

Post » Fri Mar 14, 2014 5:52 pm

Haha me either, I'm just glad that it's fixed :D
B
4
S
1
Posts: 26
Reputation: 402

Post » Fri Mar 14, 2014 6:10 pm

Just rename the file to .capx
B
17
S
5
G
1
Posts: 35
Reputation: 1,956

Post » Fri Mar 14, 2014 6:18 pm

Problem solved, thanks though :)
B
4
S
1
Posts: 26
Reputation: 402

Post » Wed Oct 22, 2014 10:56 pm

Thanks DarkJokerr, had same problem
B
5
Posts: 4
Reputation: 237

Post » Fri Nov 07, 2014 8:45 pm

I undesrtand but why ??

I remember to have no probleme with autosave before.

If you have an idea
B
14
S
3
G
3
Posts: 30
Reputation: 3,435

Post » Fri Nov 07, 2014 8:48 pm

I wish autosave was just a 'normal' autosave, i.e. it just did a File/Save for you. Any reason it's not?
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Tue Apr 21, 2015 12:51 am

@PhoenixNightly - May the gaming gods forever bless you! This saved me!!!!
B
28
S
5
G
2
Posts: 41
Reputation: 2,445

Post » Mon Apr 27, 2015 2:35 pm

@PhoenixNightly - Thank you! Still a relevant answer to noobs such as my.self :)
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 440

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MaujDeveloper, mrkaio, user5487, Zav and 2 guests