How do I pause a music ?

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 21, 2015 5:25 pm

Hello, I've already checked the "Frequently asked questions" :oops:

I would pause my music when I press a button, it works but only if I leave the text box empty like "" but it only affects the last sound played, I just want to affect the music.

So I tried to write "Sound of Level 1" , it doesn't work, I tried "Sound of Level 1.ogg/m4a" it doesn't work... How to correctly write the name of the sound please?

I'm in the setting Audio => Set Paused

My musics are located in my Music Folder (the original of C2), the name of the music is "Sound of Level 1" (with spaces)

Thanks :mrgreen:
B
5
Posts: 46
Reputation: 334

Post » Sat Mar 21, 2015 7:33 pm

When you start the sound, did you give it a "TAG"?
If you did, then pause the sound with the same TAG using Set Paused.
Frosty Elk AB
www.frostyelk.se
Have no fear, We come in peace!
B
13
S
3
G
1
Posts: 106
Reputation: 1,169

Post » Sat Mar 21, 2015 8:36 pm

frostyelk wrote:When you start the sound, did you give it a "TAG"?
If you did, then pause the sound with the same TAG using Set Paused.


I've never heard about tag, they have none, how to add a tag so?

I right clicked on the music but I don't have the option "Tag" , where is this option please? ^^ :mrgreen:

EDIT: I found it!!! I must put the tag when I play the sound :P

Yay I found the solution :D

thank you for your help too :)
B
5
Posts: 46
Reputation: 334


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests