How do I pick the number of enemies on the layout?

Get help using Construct 2

Post » Thu Mar 10, 2016 12:26 pm

Hi guys

I am using "Pick all enemies" and store the pick count into a variable, but whatever I am trying,
the pick count stays to 1 even if they are all gone. What is my misunderstanding here?

I do that in order to signal that the objective, destroy all enemies, is completed.

Thank you
B
23
S
5
Posts: 42
Reputation: 1,261

Post » Thu Mar 10, 2016 12:30 pm

Try. For every pick =
Add ACTION - System - add to - (Name of global variable you stored it in) - add 1
B
9
S
1
Posts: 26
Reputation: 479

Post » Thu Mar 10, 2016 12:36 pm

Ow, I don't understand why , but putting a "Wait 0.1 sec" action before the "Set global variable to picked count" solved the thing.
B
23
S
5
Posts: 42
Reputation: 1,261


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: BackendFreak, brunopalermo, busydude and 26 guests