How do I place ads only in a specified layout?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jul 28, 2013 12:23 am

Specifically for Windows 8 or Windows Phone apps, I'm trying to understand what I need to do to only have ads on one layout like the Main Menu or a Level Complete screen.

I realize this probably needs specifics for Visual Studio, but I have not mastered where Scirra puts things when outputting there.

Any pointers are appreciated.

Thanks,
Steve
B
33
S
12
G
3
Posts: 91
Reputation: 4,700

Post » Sun Jul 28, 2013 1:51 am

Output for Visual Studio??
B
22
S
4
G
1
Posts: 100
Reputation: 2,150

Post » Sun Jul 28, 2013 2:08 pm

Yes, when you export Windows 8 or Windows Phone projects it creates the Visual Studio files.
B
33
S
12
G
3
Posts: 91
Reputation: 4,700

Post » Thu Aug 01, 2013 12:41 am

anyone?
B
33
S
12
G
3
Posts: 91
Reputation: 4,700


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: RogerThompson, SoldjahBoy and 9 guests