How do I placing a graphic at the upper end

Get help using Construct 2

Post » Sun May 01, 2016 8:24 am

Hello, how I can put and keep a chart on the top of the screen ?.

I do like this:

Image

But there is a delay in updating coordinates, how do it right ?.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/60803633/test9.capx
B
29
S
12
G
21
Posts: 783
Reputation: 14,417

Post » Sun May 01, 2016 9:50 am

Make a new layer. Move sprite2 (the arrow) to that new layer. Set parrallax of that new layer to zero. Move the arrow in the layout to the top. Remove the action in the events. Now you have a HUB layer.
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Sun May 01, 2016 10:15 am

Ok, is it necessary to use a layer devoted exclusively to that ?.

Is not it can be done without using a layer with scroll 0, 0?
Thanks for the info.
B
29
S
12
G
21
Posts: 783
Reputation: 14,417


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: blackhornet, evillair, NumberOne, Solomon and 5 guests