How do I put my Game on Scirra Arcade

Get help using Construct 2

Post » Fri Jan 12, 2018 8:34 pm

Ok, I put the game by default step by step in the site, but I cannot test;
When I play, the game appears just a blank page

link: https://www.scirra.com/arcade/other-games/cube-25888


What I'm doing wrong?

Thanks guys
B
8
Posts: 17
Reputation: 334

Post » Sat Jan 13, 2018 6:33 pm

lucaszfazzi wrote:Ok, I put the game by default step by step in the site, but I cannot test;
When I play, the game appears just a blank page

link: https://www.scirra.com/arcade/other-games/cube-25888

Hmm... 🤔 that's strange because I'm using my phone and the game starts up. I haven't released a game yet so I can't help trouble shoot this but I can at least tell you that the game is working.


What I'm doing wrong?

Thanks guys
B
37
S
17
G
9
Posts: 170
Reputation: 7,829

Post » Wed Jan 17, 2018 7:18 pm

tks for reply;

i realize that is some Firefox issue. Testing with another Browsers the game works well.
B
8
Posts: 17
Reputation: 334


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: urkokan and 16 guests