How do I Random Text from Array?

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 08, 2016 7:30 pm

Skebab most welcome we are here to help
B
245
S
39
G
15
Posts: 1,944
Reputation: 40,252

Post » Thu Dec 08, 2016 7:33 pm

Skebab your link is broken it says


400. That’s an error.

The requested URL was not found on this server. That’s all we know.
B
245
S
39
G
15
Posts: 1,944
Reputation: 40,252

Post » Thu Dec 08, 2016 9:58 pm

New users can't post valid links. I think you can get a way with just putting # at the beginning of the address. Forum users will know how to deal with it.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
221
Posts: 3,649
Reputation: 124,227

Post » Fri Dec 09, 2016 7:26 am

Hi,

Okay I am really glad you help me.


Try this URL, will it works better?
#https://drive.google.com/drive/folders/0B21BkWRH8AF0OVpxYlc3d1BkU2c?usp=sharing
B
6
S
1
Posts: 19
Reputation: 392

Post » Fri Dec 09, 2016 1:39 pm

Now when I am debugging my game I will find every card on their own Array cells. But I cannot set text to be visible. Maybe you can find out why?

Probably because the textobject is way to small.

If you share a project. Plz save it as a single file.
File menu > Save As Single File.
B
33
S
18
G
27
Posts: 2,451
Reputation: 20,366

Post » Sat Dec 10, 2016 4:07 pm

99Instances2Go wrote:Now when I am debugging my game I will find every card on their own Array cells. But I cannot set text to be visible. Maybe you can find out why?

Probably because the textobject is way to small.

If you share a project. Plz save it as a single file.
File menu > Save As Single File.



Wow thank you very much ... that was it! :) Now text is showing so after all it was working all the time but textobject was way to small. Even it was looking to have enough space at layout editor.

You solved my problem 99Instances2Go :) ! Thx
B
6
S
1
Posts: 19
Reputation: 392

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: el3um4s, imothep85, Ryan Kocourek, TheSupreme, TylerJS and 8 guests