How do I read barcode with scanner, not camera?

Get help using Construct 2

Post » Mon Oct 24, 2016 9:06 pm

Hello guys is there any plugin to use the barcode scanner to read the barcode labels?
I see "cordova barcode" plugin, this work with mobile camera only? Anyone knows? Thanks!
B
51
S
30
G
11
Posts: 226
Reputation: 10,572

Post » Mon Oct 24, 2016 9:34 pm

Hello @odiusfly
Maybe this plugin helps you : viewtopic.php?t=74007&start=0
B
17
S
10
G
19
Posts: 140
Reputation: 11,457

Post » Tue Oct 25, 2016 6:14 am

Thank you for your answer but i see this is qr code plugin and use camera. :roll:
B
51
S
30
G
11
Posts: 226
Reputation: 10,572

Post » Tue Oct 25, 2016 6:50 am

how do you read barcode without camera? laser or number input?
B
97
S
35
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,361

Post » Tue Oct 25, 2016 8:35 am

Laser (Scanner)
B
51
S
30
G
11
Posts: 226
Reputation: 10,572

Post » Tue Oct 25, 2016 9:26 am

As always, C2 relies on HTML5 support by browsers vendors.
As far as I'm aware, browsers do not support scanners. If you don't have access to the scanner in the browser, you don't have access to it in Construct 2.

So unless you find some JavaScript library that actually does provide you access to the scanner and implement it using C2's SDK, I don't think this is feasible.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,317
Reputation: 87,483

Post » Tue Oct 25, 2016 10:37 am

Thank you friend for your reply! ; -)
B
51
S
30
G
11
Posts: 226
Reputation: 10,572


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: totoe, wizdigitech and 15 guests