How do I regenerate a pathfinding map for one instance ?

Get help using Construct 2

Post » Tue May 26, 2015 11:34 am

Hi,
I tried to regenerate a map path finding for only one instance of an object. But it seems that after remapping, all my instances have the same pathfinding map.
Is it a normal behavior of the path finding plug-in ? Or did i miss something ?

What i need : i have 3 instances of the same object. All the instances have the same path finding. But when one of this instance unlock a door (by putting his solid state to disabled), the obstacle map change for him but not for the other 2 instances.
How can i do that ?

If i do "regenerate obstacle map" on this instance, all the instances have the door unlock.

Thanks
B
4
Posts: 8
Reputation: 666

Post » Tue May 26, 2015 8:31 pm

What plugin? Your question is kind of vague.
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,857

Post » Tue May 26, 2015 8:48 pm

I use the Construct 2 path finding behavior.
It has an action : "Regenerate obstacle map". I pick the instance of the object who has this behavior to regenerate the map, but all instances use now the new map. Look like it is not possible to have different path finding map for each instance of an object.
B
4
Posts: 8
Reputation: 666

Post » Tue May 26, 2015 8:51 pm

I have not fiddled with it before, so I am not sure.
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,857

Post » Sat May 28, 2016 11:28 pm

Hi @maugiroe,

The Construct 2 built in Pathfinding behavior does not work per instance, and has only one global map for everything. You have several add on plugins that may do this. I made a request for this but no answer yet.
B
14
S
4
Posts: 112
Reputation: 1,287


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: minigame, tannerdler and 6 guests