How do I repeat an attack animation?

Get help using Construct 2

Post » Sat Feb 14, 2015 11:50 pm

I have an attack animation that I would like my enemy to repeat as long as it is in attack range. I have the enemy attacking but after one attack it stops. And I also have the system setting my attack and pursue boolean to false, but when the enemy attacks it stop setting the booleans to false.

The other mechanics of the game aren't important for this question, so I want go through all the controls but the directional buttons move the characters. I'm guessing the problems lies in the AI group of he event sheet but I could be completely wrong about that.

Any suggestions would be helpful. Thanks in advice.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 685

Post » Sun Feb 15, 2015 3:57 am

Why not using Sine behavior to move the enemy right and left.
And i see only 3 frames for the enemy, where is the attack animation that you want to play.
Can you upload image for your problem.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,155

Post » Sun Feb 15, 2015 1:43 pm

Message: Scottydoes3d can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Sorry about that, seems I uploaded the wrong file. Try the one in the link, it it will have the animations.
Do you think the sine behavior will simplify what I have now? Seems like the sine behavior would conflict with the jump-thru event I have for the enemies.

Thanks for your help.

https://drive.google.com/file/d/0B3ivny ... sp=sharing
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 685

Post » Sun Feb 15, 2015 2:04 pm

Message: Scottydoes3d can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Scottydoes3d wrote:Sorry about that, seems I uploaded the wrong file. Try the one in the link, it it will have the animations.
Do you think the sine behavior will simplify what I have now? Seems like the sine behavior would conflict with the jump-thru event I have for the enemies.

Thanks for your help.

https://drive.google.com/file/d/0B3ivny ... sp=sharing


I don't know why the link is not working so I guess we are at a stand still. I'm sure you won't be able to help much with out actually seeing the game.
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 685

Post » Sun Feb 15, 2015 8:31 pm

I get this too

Sorry, the file you have requested does not exist.

Make sure that you have the correct URL and that the owner of the file hasn't deleted it.
B
251
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,721

Post » Mon Feb 16, 2015 12:31 am

The .capx you want to use can't be uploaded? Too large?
B
11
S
4
Posts: 152
Reputation: 1,236

Post » Tue Feb 24, 2015 7:30 pm

Yea it is too large. I loaded it to drive and dropbox but when I paste the link and submit my post the link it changes. I'm completely lost on how to post the link. Is there something that I am missing?
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 685

Post » Wed Feb 25, 2015 10:09 am

At low levels of reputation on these forums, you are not allowed to post links in any form.
At slightly higher levels, your links are converted to plaintext, instead of being links. It's an anti-spam measure.
B
11
S
4
Posts: 152
Reputation: 1,236

Post » Wed Feb 25, 2015 1:43 pm

Message: Scottydoes3d can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Yea I read that, but at 250rep I should be able to paste a plain text link. Every time i try it shortens the url. I'll place the link to the file from my google drive below so you can see what happens.

https://drive.google.com/open?id=0B3ivn ... authuser=0
B
8
S
1
Posts: 39
Reputation: 685

Post » Sat Feb 28, 2015 3:17 pm

I see that, yes. Why not post your link without the http:// part? that will keep it from being abbreviated.
B
11
S
4
Posts: 152
Reputation: 1,236

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo and 23 guests