How do I replace the cursor using NW.JS?

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 07, 2016 3:34 pm

Hi all,

Trying my best to use the "set cursor from sprite" action using NW.JS, but for some reason it just doesn't want to replace the mouse.
The 'set cursor style' action works just fine.

Any tips? Thanks in advance.
B
21
S
6
Posts: 77
Reputation: 1,445

Post » Mon Mar 07, 2016 4:09 pm

B
13
S
2
Posts: 53
Reputation: 855

Post » Mon Mar 07, 2016 5:09 pm

Thank you! I'll check it out!
B
21
S
6
Posts: 77
Reputation: 1,445

Post » Mon Mar 07, 2016 5:24 pm

Hm, that doesn't seem to be the issue. It's a 27 x 28 PNG imported directly into the image editor. Curious.
B
21
S
6
Posts: 77
Reputation: 1,445

Post » Mon Mar 07, 2016 8:37 pm

Ohhh, I thought i had a winner, I'm not too sure then man :/,, Hope someone comes along soon!
B
13
S
2
Posts: 53
Reputation: 855

Post » Mon Mar 07, 2016 9:22 pm

Thanks for the help anyway :) I appreciate it!
B
21
S
6
Posts: 77
Reputation: 1,445

Post » Tue Mar 08, 2016 1:17 am

What exactly are you trying to do with NW.js regarding setting the cursor from sprite action?

If you post an example, it would be easier to help see what you're looking for or what went wrong.

Edit: Does this work for you? https://www.dropbox.com/s/r56n1i0zegkaj ... .capx?dl=0
Mistakes were made.
B
51
S
25
G
107
Posts: 1,581
Reputation: 60,458

Post » Wed Mar 09, 2016 3:33 pm

Sorry I didn't get a chance to work on this yesterday! Work etc.
I'll check it out tonight to give you an example, but the punchline is.

On Start of Layout:
Replace Cursor with Sprite -> Sprite that conforms to the guide above.
(28 x 28 PNG) with no effects.

Does not work. Simply just doesn't happen when exported as an NW JS app, or in the preview.

On the other hand, Set Cursor Style -> Whatever, works fine.

I'll get more detail when I'm back at home - thanks for patience.
B
21
S
6
Posts: 77
Reputation: 1,445

Post » Wed Mar 09, 2016 5:59 pm

That's pretty much exactly what I put in the capx I uploaded, and it was working for me - the only difference was that I created the sprite in C2's editor instead of importing it. So if that one doesn't work for you... latest version of C2 and nwjs?
Mistakes were made.
B
51
S
25
G
107
Posts: 1,581
Reputation: 60,458


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: evillair, yiuyiu6666 and 27 guests