How Do I report a bug without uploading a capx

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Wed Jun 10, 2015 7:51 pm

Hi,

today ive run into this error: http://gyazo.com/fe21ad1446b2e39729013fb6223163ad
I want to mention it, as i ponly use standard physics, latest version and no plugins.

but the project is quite far in development and i dont want to upload the capx public.

so how do i report this kind of bug?

kind regards
Patrick
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546

Post » Wed Jun 10, 2015 8:50 pm

If it's a bug, then surely it must be reproducible in a new .capx. If you can't reproduce, then there is little Ashley can do, especially if it's a very large game.

It would also help to say what version of C2 you are currently using.

Have you tried an earlier backup?

The general method for bug finding is to load an earlier version, and check carefully as you re-add the newer features, and hopefully determine what is breaking your game.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Wed Jun 10, 2015 11:12 pm

as mentioned its the latest version, i only had the bug one time so far, the game crashed (browser) with this message... there where only a few phisics objects...
i will try to reproduce it again.

thanks :)
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546

Post » Wed Jun 10, 2015 11:48 pm

hmm seems to be an issue, as it happened again, if i just let the game run long enought http://gyazo.com/43e332f472beebe2cff0382be5fc21d5
this is weird as the physics are a really small part ant and pretty common.

i might upload the capx and send ashley a private message with the link...
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests