How do I reposition physics objects with joints?

Get help using Construct 2

Post » Fri Jun 19, 2015 3:31 pm

I have physics objects connected together, and I want to reposition one without it messing up the connection.
This use to work in the past with the older physics version, but since the physics update, this seems to not be possible anymore without the connections becoming messed up.
Anyone have any methods to get around the issue? I want instant positioning. I don't want to have to progressively move the physics object.

see this post: viewtopic.php?t=148465
B
47
S
22
G
65
Posts: 1,127
Reputation: 38,395

Post » Fri Jun 19, 2015 5:57 pm

I think you should put them in one container. That's a in the properties of every sprite.
I hope that helps :)
Image
B
5
S
3
Posts: 193
Reputation: 1,063

Post » Sat Jun 20, 2015 2:46 am

aquadijoib wrote:I think you should put them in one container. That's a in the properties of every sprite.
I hope that helps :)

Do you mean put them in one family? They already are in one family.
B
47
S
22
G
65
Posts: 1,127
Reputation: 38,395

Post » Fri Jul 24, 2015 5:56 pm

When you put them in one Container they should spawn all together when one of the objects in the container is created. Also they should all go to the new position when you set a new position for one of them.
Image
B
5
S
3
Posts: 193
Reputation: 1,063


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests