How do I Reset The Storage limit/quota?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jan 17, 2016 3:39 pm

So i'm using Local Storage to save my game and suddenly it's not working anymore, any of it expressions or actions are not working. but when i tried it on a different browser it's working properly again. so i tried to read the manual for local storage and saw the Storage Quota, which i thinks is the problem. Please help me, and Thank you if you do.
B
7
S
1
Posts: 27
Reputation: 387

Post » Tue Jan 19, 2016 5:12 pm

That should be a setting in the web browser itself. Look under Options and Web Cache Management to ensure that a limit is not set.

Like: http://ccm.net/faq/40819-firefox-36-how ... cache-size
in Firefox
https://www.ravenheart.ca/home
Company name changed to avoid Facebook-type shenanigans

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
22
S
6
G
1
Posts: 1,317
Reputation: 4,628

Post » Tue Jan 19, 2016 10:39 pm

Thank you Bro,
B
7
S
1
Posts: 27
Reputation: 387


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: KaptanZorba, MadSpy, Momio, wirelesstkd and 11 guests