How do I Restart the layout?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jul 06, 2014 6:20 pm

I have tried the "Restart Layout" function. I have tried the " Go to layout" function. But nothing, neither one of this work, even if i reset the global variables. The player starts from where it remained the last time. Is this a bug or what(i also find lots of bugs witch are very annoying)
B
14
S
3
G
1
Posts: 69
Reputation: 950

Post » Sun Jul 06, 2014 6:23 pm

If your player is set to Global, it won't restart. Restart layout should work.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
240
Posts: 3,734
Reputation: 133,994

Post » Sun Jul 06, 2014 6:35 pm

The player restart, but the layout it doesn't restart (i use lots of global variables for animations and stuff). Can i send you the project via PM to take a look?
B
14
S
3
G
1
Posts: 69
Reputation: 950

Post » Sun Jul 06, 2014 7:54 pm

Sure.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
240
Posts: 3,734
Reputation: 133,994

Post » Sun Jul 06, 2014 8:03 pm

W/e i can't send PM , I will post it here. In the last thing i tried to reset everything manually.
Last edited by roteam on Sun Jul 06, 2014 9:57 pm, edited 1 time in total.
B
14
S
3
G
1
Posts: 69
Reputation: 950

Post » Sun Jul 06, 2014 9:45 pm

I see the confusion. Not everything is reset on a Restart. I think I've caught them all. Typically you set things up in 'Onstart of layout', rather than at the end.
Note: Wait does not block. It looks like you expect Wait to block, so I tweeked a few things. Read up on Wait in the manual for details.
Last edited by blackhornet on Sun Jul 06, 2014 10:42 pm, edited 1 time in total.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
240
Posts: 3,734
Reputation: 133,994

Post » Sun Jul 06, 2014 10:09 pm

Thank you very much sir, would you mind deleting the attachment please?
B
14
S
3
G
1
Posts: 69
Reputation: 950


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: beohs, tunepunk and 9 guests