How do I scroll text on mobile?

Get help using Construct 2

Post » Wed Dec 14, 2011 7:33 pm

I know it helps to give a attempted capx, but I really have no idea where to start!

Has anyone made a plugin for this, or a example?

Or can someone hint me towards the right direction?
B
7
S
1
G
1
Posts: 32
Reputation: 881

Post » Thu Dec 15, 2011 10:38 am

I will start to develop this plugin (it will be included in an iOS/Mobile plugin I was already developing) really soon. I think next week.
Be patient ;)septeven2011-12-15 10:58:51
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Dec 15, 2011 11:24 am

[QUOTE=septeven] I will start to develop this plugin (it will be included in an iOS/Mobile plugin I was already developing) really soon. I think next week.
Be patient ;)[/QUOTE]



Can i ask what your iOS/Mobile plugin will actually do ?
B
19
S
6
G
7
Posts: 1,205
Reputation: 7,298

Post » Thu Dec 15, 2011 11:57 am

@septeven
Im interested too! :)
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Post » Thu Dec 15, 2011 12:09 pm

@chrisbrobs @smitchell

For now, not so much.
Send SMS, call, localisation, loading spinner, etc.
But I do prefer make it complete before to release it, I'm sure you all could wait ;)

I would love add options as vibration, or camera, but it's actually only supported thanks to Phonegap, and I don't try it yet, so don't really know how does it exactly work...
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Dec 15, 2011 1:16 pm

@chrisbrobs @septeven @FlashDeveloper

Look what i knocked out quickly --

IOS Scrolling http://dl.dropbox.com/u/51270524/IOS%20Scroll/index.htmlsmitchell2011-12-15 13:29:41
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Post » Thu Dec 15, 2011 1:44 pm

@smitchell

iscroll ? that's I plan to transform as plugin ;)
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Dec 15, 2011 1:56 pm

Yeah, Using the HTML Div plugin, hosting the external IScroll Script we can then use IFrame to pull in the HTML File onto Construct2!!! Its Pretty simple, yet effective!!

If you can make that into a plugin, that would be cool! More practical!

Because using HTML Div you have to have a internet connection..
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Post » Thu Dec 15, 2011 2:04 pm

I'll do that ;)
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Dec 15, 2011 2:06 pm

Cool! Can't wait to try it out!!

Do you have anything yo can show the community right now?

Also i just found out that appMobi open sourced all there HTML5 stuff..

For example http://appmobi.com/documentation/notification.html?x=509#notification.alert,

We can use that in construct easily... Already working on it ;)
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,839

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: R0J0hound and 26 guests