How do I set a global layer to be visible in editor?

Get help using Construct 2

Post » Sat Apr 04, 2015 4:23 pm

I try to create a global layer and i would like to see it globally in editor. I found a layer attribute: "Visible in editor" and its "Yes" by default.
But i still can't see my layer, only its own Layout.

I created another Layout and there i create a Layer with the same name, and when i start the layer it worked fine. But in editor i can't see the global layer. What should i do?

Some screenshots in one picture:
https://drive.google.com/open?id=0B0USlQQuBOWgQlZJNFVOYXEwNnc&authuser=0
B
4
Posts: 3
Reputation: 206

Post » Thu Apr 09, 2015 8:39 am

Maybe, is this a bug?
B
4
Posts: 3
Reputation: 206

Post » Thu Apr 09, 2015 9:00 am

;)

https://www.scirra.com/manual/85/layers

....It will also not display in the layout view on other layouts, although its contents will appear when previewing the project.
Image
B
61
S
23
G
7
Posts: 1,463
Reputation: 10,690

Post » Thu Apr 09, 2015 3:42 pm

Ah.. ok. Thank you! :)
B
4
Posts: 3
Reputation: 206


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: mercuryus, OddConfection, oddreal and 14 guests