How do I set a maximum variable value?

Get help using Construct 2

Post » Thu Nov 26, 2015 4:58 pm

Yeah but the problem with the clamp and every other expression is that it keeps on substracting.
B
8
S
2
Posts: 50
Reputation: 644

Post » Thu Nov 26, 2015 5:16 pm

Well it shouldn't, because the 0 in the clamp expression I gave you is the minimum value..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Thu Nov 26, 2015 5:17 pm

But you might mean something along these lines:

Shoot Reload Max-Min
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: BobOfAMillion, ladjuric, mekonbekon, Romalex360 and 2 guests