How do I set blend to additive

Get help using Construct 2

Post » Wed Mar 04, 2015 4:04 am

i see it in the tutorial but i cant find it when i select the sprite
B
4
S
1
Posts: 5
Reputation: 367

Post » Wed Mar 04, 2015 4:23 am

clik on sprite...scroll down..click on normal..click on additive..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
67
S
24
G
7
Posts: 1,519
Reputation: 11,104

Post » Wed Mar 04, 2015 11:49 pm

thanks
B
4
S
1
Posts: 5
Reputation: 367


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 68 guests