How do I set the mix value of an audio effect

Get help using Construct 2

Post » Mon Nov 09, 2015 4:18 pm

Hi. i have ben trying to tie the mix value of the distortion effect to a variabel. but because it says add effect it just spams the effect over and over again. i have ben trying to make it remove the effect and add it again with the right value whenever it changes, but i cant get it to work.
plz halp
B
5
Posts: 24
Reputation: 271

Post » Mon Nov 09, 2015 4:21 pm

If you could show us your events and/or even better attach a capx, it would be much easier to help..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Nov 09, 2015 5:18 pm

Message: helekopeter is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
here is a screen shot (not sure if urls are alowed)

the blue arrow is pointing at the variable thats going to decide how big of an effect the audio effect wil have (mix).

the red arrow is pointing at the value that decides how big of an inpact the effect wil have (its suposed to say "scretchProsent" as the value but it doesnt in this screen shot)

my problem is that it adds the effect every time its executed instead of seting the effect. so if i add mix value by 1 and its executed every 0.1 sec it wil spam the effect and make it go to 100 in notime. i need it to set the effect instead of adding it, thats what i need help with.
B
5
Posts: 24
Reputation: 271

Post » Mon Nov 09, 2015 5:19 pm

helekopeter wrote:(not sure if urls are alowed)

they werent allowed
go to dropbox dot com /s/wqh5bvgdpkaq0gp/halpo%20me.PNG?dl=0
B
5
Posts: 24
Reputation: 271

Post » Mon Nov 09, 2015 6:10 pm

i figured it out.
B
5
Posts: 24
Reputation: 271


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo and 26 guests