How do I set the test mode property for cocoon ads?

Get help using Construct 2

Post » Thu Jun 22, 2017 9:14 am

I am using cocoon ad in imy game and want to set the test property like (true/false) during the testing but i am not getting that.
Please if any knows, please suggest.

Thanks
B
41
S
9
G
1
Posts: 79
Reputation: 2,745

Post » Sun Nov 12, 2017 3:05 am

I don't think you can, I am having the same issue.
B
7
S
3
Posts: 28
Reputation: 633

Post » Mon Nov 13, 2017 4:07 am

@ Pillarist
Please check the below link. there is test adds ID available.

https://shatter-box.com/knowledgebase/a ... -test-ads/
B
41
S
9
G
1
Posts: 79
Reputation: 2,745

Post » Thu Nov 16, 2017 12:30 pm

Message: Pillarist can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
radhaw wrote:@ Pillarist
Please check the below link. there is test adds ID available.

https://shatter-box.com/knowledgebase/a ... -test-ads/


Great thanks for the help!
B
7
S
3
Posts: 28
Reputation: 633


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests