How do I show a gridview?

Get help using Construct 2

Post » Thu May 22, 2014 11:47 am

Hi All,

finally, I do also have a question. Does anyone know if there is a possibility to show GridViews with C2?
Don't know what a GridView is? Look here: http://jquerygridview.com/
Unfortunately, jqGridView is way too expensive for commercial use.

Thank you very much for any suggestion :)
B
44
S
10
G
8
Posts: 437
Reputation: 6,468

Post » Thu May 22, 2014 11:51 am

ah, just found a open source method to do what I want... will try to put it in an plugin:
http://www.editablegrid.net/en
B
44
S
10
G
8
Posts: 437
Reputation: 6,468

Post » Thu May 22, 2014 12:07 pm

This is something I'd be interested in. Good luck. :)
B
72
S
25
G
10
Posts: 383
Reputation: 11,166

Post » Thu May 22, 2014 1:29 pm

@Ubivis let us know if you make it happen! Tks!
B
24
S
4
G
1
Posts: 177
Reputation: 1,827

Post » Thu May 22, 2014 1:43 pm

will do, but as I'm not that skilled with java script, this could take some time until I have this up and working fine.
B
44
S
10
G
8
Posts: 437
Reputation: 6,468


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests