How do I, 'SnapshotCanvas' a listbox

Get help using Construct 2

Post » Wed Nov 18, 2015 6:06 pm

how do I snapshotcanvas a list box.

I can snapshotcanvas everything else on the screen, apart from some dropdown list boxes, which I have populated with some data.

I can printscreen in windows to clipboard and it shows the listboxes there, but not with c2 snapshotcanvas.

Any ideas

Cheers

Sizcoz
Last edited by sizcoz on Thu Nov 19, 2015 3:19 pm, edited 1 time in total.
Super Soccer Skills\Bushy Ball\Sticky Web\Snake
Image ImageImageImage
During the gold rush it was a good time to be in the pick and shovel business
B
60
S
22
G
3
Posts: 284
Reputation: 8,132

Post » Thu Nov 19, 2015 3:17 pm

Anyone?
Super Soccer Skills\Bushy Ball\Sticky Web\Snake
Image ImageImageImage
During the gold rush it was a good time to be in the pick and shovel business
B
60
S
22
G
3
Posts: 284
Reputation: 8,132

Post » Thu Nov 19, 2015 4:42 pm

Forms object aren't rendered in the canvas, so you won't be able to take a snapshot of it.
B
81
S
33
G
27
Posts: 1,029
Reputation: 21,143

Post » Thu Nov 19, 2015 5:59 pm

Magistross wrote:Forms object aren't rendered in the canvas, so you won't be able to take a snapshot of it.



Cheers Magistross, I will have to have a different approach.
Super Soccer Skills\Bushy Ball\Sticky Web\Snake
Image ImageImageImage
During the gold rush it was a good time to be in the pick and shovel business
B
60
S
22
G
3
Posts: 284
Reputation: 8,132


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: fbarraza28, JoniArtha, marcinkowski and 1 guest