How do I Solve go to layout drop fps ?

Get help using Construct 2

Post » Fri Apr 04, 2014 9:15 am

Hi friends!
I have a problem when i restart a layout again....
I can play the level entirely without any problems, when the player die and the game go to the Title layout, here i have to press the start button to restart the first level, so when the game go to the level 1 here the fps go down drastically without any reason (for me of course!). I see also that some sprite in the main layer go crazy!


Image

Image

Image

Image

Image

Image
B
9
S
2
Posts: 117
Reputation: 1,009

Post » Sat Apr 05, 2014 8:46 am

I see also another problem that maybe is related to the previous :
If i set the layer 10 to invisible on the event sheet of the Title Menu that has only 4 layers, my last layer (3rd) disappear.
It's something strange, it is as if there's a problem with the layer overlap!
B
9
S
2
Posts: 117
Reputation: 1,009

Post » Sat Apr 05, 2014 8:50 am

If i simple restart the layout everything go without problems, but if i set Go to layer Start (Title menu) and then i start a new game, i have the fps problem, cpu usage at 90%, layers and object go crazy!
B
9
S
2
Posts: 117
Reputation: 1,009

Post » Sat Apr 05, 2014 9:08 am

I see also that the poly checks/sec has increased enormously from 12000 when the layer start for the first time, to 150000-160000 when it was restarted.
Any advices ?
B
9
S
2
Posts: 117
Reputation: 1,009

Post » Sat Apr 05, 2014 2:16 pm

I solved making the Title menu on the same layout..... but i think it's not correct doing this.
B
9
S
2
Posts: 117
Reputation: 1,009


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests