How do I solve layout problem ?

Get help using Construct 2

Post » Mon Apr 27, 2015 7:40 pm

Hi guys, seems a bit strange as error. As soon i go to "restart "the layout there are double number of players ...
how can I reset all and start like first time ?


thanks :)
B
38
S
16
G
2
Posts: 463
Reputation: 4,922

Post » Wed Apr 29, 2015 4:28 pm

Before the "Restart Layout events triggers, put in "reset global variables to default" under the System object. Also make sure you don't have your objects set as global. You could also use "reset global variables to default" "on Start of Layout".
Image
B
76
S
23
G
3
Posts: 673
Reputation: 9,338

Post » Thu Apr 30, 2015 4:39 am

ok thanks now I try :)
B
38
S
16
G
2
Posts: 463
Reputation: 4,922


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, NAY98 and 34 guests