How do i solve the problem?

Get help using Construct 2

Post » Wed Jul 23, 2014 8:48 pm

Hello) In my project (autorunner) - shakes animation, but in my old version project all right. I've tried everything. Help... Problem in Platfotm+ :_(
Last edited by Anonymous12 on Mon Aug 04, 2014 5:47 pm, edited 1 time in total.
B
5
S
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 352

Post » Wed Jul 23, 2014 9:16 pm

Without your capx it will be nearly impossible to see what is wrong..

Shakes animation is not a very clear description, I must say..

Have you checked the origins an collission-polygons of your animationframes?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Thu Jul 24, 2014 9:12 am

LittleStain wrote:Without your capx it will be nearly impossible to see what is wrong..

Shakes animation is not a very clear description, I must say..

Have you checked the origins an collission-polygons of your animationframes?


Yes)
Last edited by Anonymous12 on Thu Jul 24, 2014 9:55 am, edited 1 time in total.
B
5
S
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 352

Post » Thu Jul 24, 2014 9:45 am

Ah, sorry, the capx uses a plugin I don't have, so I can't open it..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests