How do I solve this PLEASE ??!!!

Get help using Construct 2

Post » Sun May 22, 2016 10:41 pm

hi all
i am looking for my LIFE SAVER !! who can tell me how to solve this :
- i have an animation with 10 frames , i wont the user click on ( Or touch ) specific frame ( let's Supposing it's frame No 5 ) in order to go to layout 2.
- if the user click on ( Or touch ) other frames in animation ( 1,2,3,4,6,7,8,9,10 ) then he will go to layout 3
- frames goes on Loop .
- please see the CAPX file attached .


https://onedrive.live.com/redir?resid=5 ... ile%2ccapx

any help will be highly appreciated
B
3
Posts: 1
Reputation: 175

Post » Sun May 22, 2016 11:22 pm

You have it outlined right there. Use an "on click" event and compare the animation frame. Also the "else" condition can be used for the other frames.
B
94
S
33
G
114
Posts: 5,357
Reputation: 73,775

Post » Sun May 22, 2016 11:26 pm

Yeah but, her numbers start counting at 1, and the frames start counting at zero (zero based).
Suppose that has her confused.

https://drive.google.com/open?id=0B1SSu ... zZwc3lrU00
B
33
S
18
G
28
Posts: 2,493
Reputation: 20,950

Post » Mon May 23, 2016 4:49 am

I remember encountering a similar problem but wouldn't it be best to use variable for one sprite that can be change for each new of the same sprite created. I found that using one sprite and use a variable layout name for each place that would change layout so that i could find the right spot without guessing frame number.

But to each one insanity i suppose.
B
52
S
24
G
6
Posts: 391
Reputation: 7,845


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: TheCrazyPrince and 27 guests