How do I Sound Effect On A Specific Animation Frame to play

Get help using Construct 2

Post » Sat Oct 15, 2016 10:53 am

On mobiles if it is slower mobile phone it happens that sound plays twice while on same frame when sound length is short end then we get something like echo. how o play sound once for that frame, because not looping do job for not looping but not for instantiate new sound?

So this is not behavior that is always happening just when scene is overcrowded and mobile phone gets slower, on pc and on really fast mobile phone it never happens

setting trigger once mutes complete audio

if on frame 0 it sometimes goes ads should but here are frames in middle of animation

Image
Any ideas
B
14
S
3
G
1
Posts: 11
Reputation: 1,208

Post » Sat Oct 15, 2016 11:51 am

setting trigger once mutes complete audio

because you put on top..
Image
try:
Image
or
Image
Image
B
64
S
23
G
7
Posts: 1,483
Reputation: 10,827

Post » Sat Oct 15, 2016 12:16 pm

yes last one did the Job
thanks a bunch
B
14
S
3
G
1
Posts: 11
Reputation: 1,208


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: duke2704, RetrocadeMedia, sebrosen, Yahoo [Bot] and 31 guests