How do I Spawn object at Loop Grid ???

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 22, 2016 5:31 am

Hi All
I've spend many days trying to solve this without any hope . :oops:
on the start of layout ... i want to picking random 9 blocks ( the yellow block ) from the grid , and make them spawning the sprite2 ( the green block ) .
This must be refreshing each time layout is re-start ( with new random positions ) .
thanks for any help :roll:
marry Christmas for every body :P
Monica

the Capx :
www.dropbox.com/s/zopozuh4pmdoew7/DemoRandom.capx?dl=0
B
8
S
4
G
2
Posts: 11
Reputation: 1,722

Post » Thu Dec 22, 2016 8:50 am

HELP PLEASE !!
B
8
S
4
G
2
Posts: 11
Reputation: 1,722

Post » Thu Dec 22, 2016 9:02 am

Try this:
Image
B
24
S
3
G
1
Posts: 451
Reputation: 2,165

Post » Thu Dec 22, 2016 9:10 am

Asmodean
thank you so much ,,
B
8
S
4
G
2
Posts: 11
Reputation: 1,722


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: David181, manujorgo, NECRONOMICRON and 26 guests