How do I start the previewserver on port 50000

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Sun Jun 21, 2015 1:48 pm

Hi,

since the update to the latest version i get this error when starting the preview server: http://gyazo.com/fdad782e89b2efce391d7b007625aa99
Before the update everything worked fine (for years). Is this a bug in the latest version or am i doing something wrong?

Kind Regards
Patrick
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546

Post » Sun Jun 21, 2015 2:49 pm

Did you check if that's the correct IP address for your computer? (192.168.0.101) If that's right, maybe try a different port number.
B
55
S
29
G
19
Posts: 1,520
Reputation: 25,630

Post » Sun Jun 21, 2015 4:15 pm

hey ramones, sometimes the simpelest things are the solution... somehow after 4 years the ip adress from my pc has changed to .102 thanks for pointing that out :D

kind regards
Patrick
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546

Post » Tue Jun 23, 2015 10:01 pm

I have the same problem, when I hit Play button I should see preview, but my browser said: lokalhost 50000 in the adress bar, and this page canot be displeyed on the page? Browser is up to date...If that is a solution where should I change ip adress of my comp, or port number?

Thanks!
B
4
Posts: 7
Reputation: 218

Post » Wed Jun 24, 2015 12:19 am

i think it would be better if you just change the ipadress in construct itself... did it ever worked for you?
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest