How do I to activate sensors of the same object indepently?

Get help using Construct 2

Post » Thu Jul 24, 2014 12:29 pm

Hello everyone. I am creating a game and have a problem:

I have created an enemy with a sensor. Touching the sensor, the enemy follow me. Otherwise, the enemy is static. The problem is that if I duplicate the enemy with its sensor (not clonate; is the same object with different UID). When my character touch any of the sensors, all sensors are activated, and I would like to active the sensors independently. If somebody know how can I do that, I would be very pleased : )
B
3
Posts: 3
Reputation: 206

Post » Thu Jul 24, 2014 1:06 pm

I haven't used it yet, but look for containers, it might solve your problem.
Please tag me with @caiorosisca if your post is refering to me :). I don't always follow the topics I answer.
B
11
S
4
G
1
Posts: 272
Reputation: 1,643

Post » Thu Jul 24, 2014 1:20 pm

Thanks Caiorosisca! I will try it
B
3
Posts: 3
Reputation: 206


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, irina, Yahoo [Bot] and 10 guests