How do I transparent all layer backgrounds? [Solved]

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 17, 2015 8:40 pm

Hey guys!

Is there some way to transparent all layer backgrounds? I know, i can change the transparent layer option from "no" to "yes". But i talk about after export the game, even you have 1 layer with transparent background, the result in browser will be black as main color.

I want for example, after export to use "index" file with iframe to my website page.. My website use already a big image background.
So, when i have my game inside iframe, i don't want to have any black or other color as background to my game. So, the main background always will set from my website.

If there is no any setting inside construct, maybe something can change to the files like "c2runtime" or "jquery-2.1.1.min" maybe, i don't know..

Thanks, i hope someone can help me! : -)
Last edited by odiusfly on Thu Dec 17, 2015 9:42 pm, edited 1 time in total.
B
48
S
28
G
8
Posts: 215
Reputation: 8,765

Post » Thu Dec 17, 2015 8:45 pm

Just go to your bottom-most layer and change the layer option Transparent to "yes". It will be transparent in the browser then.
B
103
S
38
G
19
Posts: 962
Reputation: 17,986

Post » Thu Dec 17, 2015 9:06 pm

If you read at my post will you see this: <<I know, i can change the transparent layer option from "no" to "yes">>
Anyone? Thanks!
Last edited by odiusfly on Fri Dec 18, 2015 3:51 pm, edited 1 time in total.
B
48
S
28
G
8
Posts: 215
Reputation: 8,765

Post » Thu Dec 17, 2015 9:15 pm

odiusfly wrote:If there is no any setting inside construct, maybe something can change to the files like "c2runtime" or "jquery-2.1.1.min" maybe, i don't know..


open index.html in text editor and change properties
Image
Image
B
63
S
23
G
7
Posts: 1,475
Reputation: 10,776

Post » Thu Dec 17, 2015 9:35 pm

With this only, it works: background-color: none;
Thank you!!! : -)
B
48
S
28
G
8
Posts: 215
Reputation: 8,765


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Christmas and 2 guests