How do I update Steam version to default Admob Plugin

Get help using Construct 2

Post » Wed Oct 01, 2014 9:12 pm

Hi, My version of Construct 2 is 178 and I got it from Steam. Does only the beta version have the new official Admob plugin?

I would really like to use it but I think it is only available in beta.

Thanks.
B
8
S
1
Posts: 90
Reputation: 644

Post » Wed Oct 01, 2014 9:16 pm

See this topic on Steam's forums on how to get the beta version on Steam.
Indeed at the moment this plugin is only available in Beta release.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
291
S
114
G
95
Posts: 7,290
Reputation: 70,138

Post » Sat Oct 04, 2014 5:10 am

@Kyatric Thanks for your help, worked perfectly.
B
8
S
1
Posts: 90
Reputation: 644


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: kellehk and 29 guests