How do I Upload image in game.

Get help using Construct 2

Post » Wed Mar 05, 2014 1:12 pm

Can i upload an image in game ? If yes, how ?
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 513

Post » Wed Mar 05, 2014 1:12 pm

Upload from web?
I will not let you reach the sisters
Nature Forums
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Post » Wed Mar 05, 2014 1:16 pm

Upload from pc and load it in sprite object
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 513

Post » Wed Mar 05, 2014 1:19 pm

Double click on layout,
Select sprite object(Crab one)
When you see the sprite edit window,look towards the top left corner of the window.
You will see something like this
Image
in grey colour.Click on it.
I will not let you reach the sisters
Nature Forums
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Post » Wed Mar 05, 2014 1:22 pm

I did not think my question correctly, I want to upload an image from my pc to the game, but when the game is running
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 513

Post » Wed Mar 05, 2014 4:35 pm

You don't have to "upload" it.
If you want to change the image when game is running,use another animation frame .
When the certain condition is met,use the "set animation frame" action.
I will not let you reach the sisters
Nature Forums
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Post » Wed Mar 05, 2014 4:40 pm

I think he wants the user to be able to upload an image to the app. I dont think its possible. Might be wrong though
B
1
Posts: 3
Reputation: 131

Post » Wed Mar 05, 2014 5:20 pm

I searched this for load an avatar to a game, but not found it nothing
B
17
S
5
G
2
Posts: 173
Reputation: 2,085

Post » Wed Mar 05, 2014 5:49 pm

I don't think Construct 2 supports loading avatars from PC right now
I will not let you reach the sisters
Nature Forums
B
11
S
5
G
2
Posts: 496
Reputation: 2,306

Post » Wed Mar 05, 2014 7:03 pm

liquidchaos, this is exactly what i want, upload an image to the app
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 513

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: AndreasR, Lancifer and 10 guests