how do I use admob?

Get help using Construct 2

Post » Wed Dec 31, 2014 7:02 pm

Im sure this is out there somewhere, and I read the tutorial, but im not seeing the admob ads in my preview or in my exported game from intel crosswalk.

any help would be appreciated.

Thanks.

* i have created a ad, and installed the ID
*I have set up the preload and on load event

??* still dont see anything*?? :(
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Wed Dec 31, 2014 10:37 pm

Make sure you have test ads set to true in the admob properties. Also, did you set up the admob account? You have to get the banner/interstitial ids and link them to your admob properties as well.
B
6
S
1
Posts: 71
Reputation: 548

Post » Thu Jan 01, 2015 1:26 am

I did set up an account, and its in test mode... but I only added the banner ID not the interstitial. do I need both?


Thanks for replying.
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Thu Jan 01, 2015 7:05 am

i wont display any ads in preview mode (never worked for me)you need to export it first and check this out too its very important:

Read this:
https://software.intel.com/en-us/html5/ ... onstruct-2
Read this:
yeah, i really like to say that you should "Read this:"
B
12
S
5
Posts: 138
Reputation: 1,490

Post » Fri Jan 02, 2015 1:49 am

Thanks EYEFORCZ, Thats what i NEEDED. :D
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Alvaro2, Donald Cela, Hadyurik, Koronello and 10 guests