How do I use [go to layout] in mutiplayer game

Get help using Construct 2

Post » Tue Jun 03, 2014 9:01 am

i am trying to create a simple multiplayer game, so far everthing is good except the go to layout thing.
either peer or host trigger the "go to layout" condition, everyone is in new layout, thats not what i want。
can anyone help me figure this out? Any help you may offer would be greatly appreciated.

i figured it out
Last edited by tonypond on Wed Jun 04, 2014 6:33 am, edited 3 times in total.
B
17
S
5
Posts: 31
Reputation: 1,150

Post » Tue Jun 03, 2014 12:06 pm

So, you want players to be able to be in separate layouts?
B
49
S
9
G
4
Posts: 426
Reputation: 7,071

Post » Tue Jun 03, 2014 1:13 pm

Brashmonkey wrote:So, you want players to be able to be in separate layouts?

yes, and players can go to different layouts freely
B
17
S
5
Posts: 31
Reputation: 1,150

Post » Wed Jun 04, 2014 1:10 am

can anyone help me? @Ashley
B
17
S
5
Posts: 31
Reputation: 1,150

Post » Sat Jun 07, 2014 2:08 pm

Sorry, I've got no experience with multiplayer support.. I was just trying to keep your thread active and maybe clarify your needs to encourage someone more knowledgeable to answer.

The only think I can think of in my complete lack of knowledge of the subject is to actually have all your levels actually built in one frame, and then you could teleport your respective players to the different locations within the same frame to create the illusion that they are in different levels. Make sense?

Best of luck.
-Mike
B
49
S
9
G
4
Posts: 426
Reputation: 7,071

Post » Sun Jun 08, 2014 5:33 am

Brashmonkey wrote:Sorry, I've got no experience with multiplayer support.. I was just trying to keep your thread active and maybe clarify your needs to encourage someone more knowledgeable to answer.

The only think I can think of in my complete lack of knowledge of the subject is to actually have all your levels actually built in one frame, and then you could teleport your respective players to the different locations within the same frame to create the illusion that they are in different levels. Make sense?

Best of luck.
-Mike


Thank you Mike, i figured it out,
just use the instance and room global variables,,we can make peole in different layouts. i think its pretty cool.
but i met another problem, if host go to another layout, all get kicked, my solution is add acction on the "on kicked" condition.
B
17
S
5
Posts: 31
Reputation: 1,150


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests