How do I use loopindex

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 27, 2017 2:03 pm

Dear all
When I practice Array, I use repeat control and loopindex to set Array value.
Such as , set Array value at X (loopindex) to value (loopindex).But that didn't work.
How can I use loopindex in repeat control.
Thanks.

yauger
B
5
S
2
Posts: 9
Reputation: 497

Post » Mon Mar 27, 2017 7:05 pm

It works.

Image

Loopindex does not work for the Array "For each xyz" condition.
Mistakes were made.
B
49
S
24
G
107
Posts: 1,581
Reputation: 60,303

Post » Tue Mar 28, 2017 1:33 pm

thanks oosyrag
B
5
S
2
Posts: 9
Reputation: 497


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: SputnikCZ and 2 guests