How do I use properly the "From sprite strip" function ?

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Thu Feb 19, 2015 12:01 pm

Hello everyone.

I'll do my best for being understandable.

I'm a new C2 user, and I never programming or whatever. So, I discovered it recently and I wanted to try it. But I can't even use a simple function :

I use this tutorial : All I want is adding some tiles. I have the free version of C2, so I don't have the jungle tiles from the tuto. Si I have take some from here (And It's really incredible.)

So, I wanted to import sprite strip in the section "Adding tiles" and... I don't know, I've tried with different spritesheet, but I just can't do a proper frames with. It's always cut, irregular and... I think you see what I'm saying.

I could add all the frames one by one, but if I really want to pass this step properly.

Sorry for my bad english, I tried my best.

Thanks per advance.

Ps : I can't post URL. So, I talk about the "How to make a platform game" tuto and the "Kenney's free assets.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Fri Feb 20, 2015 2:59 pm

Importing a sprite strip is for standard sprites. Check the manual for how to import tile maps.
Image
B
75
S
23
G
3
Posts: 673
Reputation: 9,273

Post » Mon Feb 23, 2015 10:30 am

Many thanks to you.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests