How do I use sound in ios and xdk

Get help using Construct 2

Post » Tue Apr 29, 2014 8:33 pm

using the XDK to generate ios apps, on the first run after installation sounds work ok, however the following appear dumb. You can turn off and on the dispositove and yet the sounds do not work, only on the first run.
B
2
G
1
Posts: 4
Reputation: 283

Post » Tue Apr 29, 2014 10:07 pm

The problem stems from the format
i recomment to using .wav
and let c2 automatically created for each platform
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Tue Apr 29, 2014 10:48 pm

I user wav, which was automatically converted. But the problem persists, try using the original game "Space Blaster" Scirra and the same problem occurred.
I will try to lower the wav quality to 16bit and 1600Hz .
B
2
G
1
Posts: 4
Reputation: 283

Post » Tue Apr 29, 2014 11:01 pm

protecnetfieel wrote:I user wav, which was automatically converted. But the problem persists, try using the original game "Space Blaster" Scirra and the same problem occurred.
I will try to lower the wav quality to 16bit and 1600Hz .

im sure the Problem=/= sound quality
:roll:
maybe Platform tool issues?
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Wed Apr 30, 2014 12:04 am

intel xdk
B
2
G
1
Posts: 4
Reputation: 283

Post » Thu May 01, 2014 10:04 pm

Resolved.
Have to have space between the name of the sound file.
It is a system failure.
Example. File "buble.m4a" does not work, "buble 1.m4a" works correctly.
B
2
G
1
Posts: 4
Reputation: 283


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000, namaewayukidesu, Yahoo [Bot] and 4 guests