How do I use source atop blend mode?

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 30, 2014 3:42 am

The Scirra blend mode template doesn't seem to be working correctly on my computer. I am trying to get the source atop blend mode to work but I don't think it's working as intended with the template.

This is what it looks like
1.PNG


I happened to notice that when I changed the "Effects" layer opacity to 99 instead of 100 I actually get the effect that I want which is the source atop effect (I think):
2.PNG

But I'd rather not change the opacity at all.

Any ideas here?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
63
S
12
G
6
Posts: 456
Reputation: 8,969

Post » Thu Oct 30, 2014 4:57 am

I don't know much about blend modes.. but something doesn't seem right to me about that, either..

destination over appears to be affected by this, as well..
B
86
S
43
G
71
Posts: 601
Reputation: 43,619

Post » Thu Oct 30, 2014 2:07 pm

maybe I'll have to re-post this in the bugs section of the forum... seems like it's not working as intended

edit: I posted this in the bugs section of the forum if anyone else is interested in following this: a-few-blend-modes-don-t-appear-to-work-correctly_p850019?#p850019
B
63
S
12
G
6
Posts: 456
Reputation: 8,969


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MoscowModder, Yahoo [Bot] and 6 guests