How do I use superscript,subscript and symbols in construct2

Get help using Construct 2

Post » Sat Sep 17, 2016 2:48 pm

Hi, Greetings. I am creating a who wants to be a millionaire kinda game. and i have successfully created everything. i am creating this app for high school kids for their competitive exam.

I am using a .txt file to insert question using json. and i wanna use superscript and subscript fonts as im also including questions from chemistry, physics and maths books. so there is a need to use superscript and symbols.
when i use exponentiation, it is rendered as normal texts. (Example: when i type 10 to the power of 2, it is rendered as102)

So, How to use superscript, subscript fonts in construct 2.
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 341

Post » Sat Sep 17, 2016 2:58 pm

johanan7 wrote:Hi, Greetings. I am creating a who wants to be a millionaire kinda game. and i have successfully created everything. i am creating this app for high school kids for their competitive exam.

I am using a .txt file to insert question using json. and i wanna use superscript and subscript fonts as im also including questions from chemistry, physics and maths books. so there is a need to use superscript and symbols.
when i use exponentiation, it is rendered as normal texts. (Example: when i type 10 to the power of 2, it is rendered as102)

So, How to use superscript, subscript fonts in construct 2.


Sprite Fonts.. :mrgreen:

https://www.scirra.com/manual/166/sprite-font

I usually use a plugin called SpriteFont+.

https://www.scirra.com/tutorials/716/us ... ont-plugin

And.. check out the Sprite Font generator as well.

sprite-font-generator-v2_t86546
B
11
S
6
G
15
Posts: 256
Reputation: 9,207

Post » Sat Sep 17, 2016 3:10 pm

as i have already told im inserting more than 2000 questions using json and only one .txt file. how to insert questions if im using sprite font. im an absolute beginner.
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 341

Post » Sat Sep 17, 2016 3:35 pm

Try the inserthtml plug with the <sub>subscript</sub> tag.
Otherwise you might be able to use css on the text box plug.
Image ImageImage
B
172
S
50
G
183
Posts: 8,440
Reputation: 115,599


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests