How do i use Textbox in CocoonJS(Android)

Get help using Construct 2

Post » Sun Jun 02, 2013 4:05 pm

@immigrantsheep, I'd guess your video card drivers or Chrome version need to be updated. I tested in Chrome and it works fine on my side.

My pleasure; enjoy.
B
56
S
15
G
10
Posts: 910
Reputation: 11,952

Post » Sun Jun 02, 2013 4:08 pm

Great! Thanx again :)
B
5
Posts: 48
Reputation: 346

Post » Tue Jun 04, 2013 3:47 pm

@GeometriX one last question. Is there any way to delimit the text length? Let's say I want the used to be able only to type words up to 10 letters.
B
5
Posts: 48
Reputation: 346

Post » Tue Jun 04, 2013 6:19 pm

I'd suggest you create an event that tests len(text.Text), if it's over 10,then do the same action as the backspace key event.
B
56
S
15
G
10
Posts: 910
Reputation: 11,952

Post » Tue Jun 04, 2013 10:04 pm

@GeometriX thank you. Solved it with mid(Display.Text,0,9). Not sure if it's the best way to do it, but it works just fine :)
B
5
Posts: 48
Reputation: 346

Post » Sun Aug 03, 2014 1:53 am

Guys, onscreen keyboard looks good on IOS ?
B
11
S
3
Posts: 32
Reputation: 814

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: BipolarMike, totoe and 16 guests